Despre noi

Author
SRL ITUMIT

Noi lucram cu cele mai bune materiale !

Pentru mai multe întrebări, contactați-ne apăsînd butonul de mai jos.

Contactați-ne

Director ITUMIT, SRL, Vitalie Severin:
Compania ITUMIT, SRL a fost fondată în anul 2005. Compania a început să lucreze în domeniul construcțiilor, oferind servicii, cum ar fi: acoperirea (acoperișuri moi, rulouri, metal, șindrile), acoperiri hidroizolante, izolarea fațadelor cu materiale noi, izolarea pardoselilor și acoperirilor (beton spumant, polistiren, ciment), izolarea mansardelor, gresie etc. Calitatea muncii specialistilor ITUMIT, SRL a devenit un catalizator pentru dezvoltarea și creșterea popularității pe piața construcțiilor din Moldova.

Întrebări populare

Ne apropiem de îndeplinirea ordinelor cu toată seriozitatea, monitorizăm cu atenție calitatea muncii. Solicitările clienților sunt, de asemenea, foarte importante pentru noi. Prin urmare, rezultatele companiei ITUMIT, SRL sunt la un nivel ridicat.

Produse high-tech. De exemplu, folosim produsele mărcii rusești - "Technoelast" ("Solo" și "Vent"). În general, toate materialele de acoperiș sunt împărțite în patru clase: "PREMIUM" - clasă, "BUSINESS" - clasă, "STANDARD" - clasă. Există și produse de clasă "ECONOMIE". Acestea sunt, de asemenea, numite buget. Lucrăm numai cu cele mai bune materiale. Durata vieții lor este foarte importantă pentru noi.

Nu! De asemenea, preferăm Imper (Italia) și Suprema (Franța).

Sunt atât de mulți! De exemplu, "Uniflex" (Rusia). Acesta este un material multifuncțional, SBS modificat, acoperit și hidrofluent. Este disponibilă cu un strat de acoperire sau cu peliculă de polimer (pentru impermeabilizare și straturile inferioare ale covorului de acoperire) sau cu un strat de impermeabilizare (pentru straturile superioare ale covorului de acoperiș). "Unifleks" se află într-un regim unic al regiunii rigide de la capătul frontierei, iar în două, când noul coronar al corpusului a tras coroana unui chirpicant, cf. Sistemul de securitate (asistență), centrul de îngrijire a copiilor, sediul central și centrul de îngrijire a copiilor, durerea de cap, centrul de îngrijire a copilului și centrul de îngrijire a copilului pot fi utilizate pentru lucrul cu materialele din zonele vizibile ale clădirii sau ale structurii hidraulice. Hidroizolarea este una dintre cele mai importante proprietăți.

O mulțime de efecte pozitive. De exemplu, tehnica de impermeabilizare face imposibilă apariția fisurilor. Hidroizolarea de înaltă calitate a clădirii afectează în mod semnificativ durata de viață a acesteia. Dacă impermeabilizarea acoperișului, a pereților și a pardoselii a fost realizată bine și pentru aceasta au fost folosite cele mai bune materiale, atunci camera va fi întotdeauna uscată și caldă. Datorită materialelor de impermeabilizare, clădirea va fi protejată în mod fiabil de umiditate.

Proprietarul casei, unde se efectuează reparații cu ajutorul materialelor termoizolante, poate economisi între 20 și 50% din costurile lunare de încălzire. Izolarea termică bună va reduce, de asemenea, costurile de aer condiționat în timpul verii. Materialele termoizolante sunt ideale pentru diferite zone climatice și sunt aproape imune la schimbările de temperatură. În timpul funcționării, respectăm toate standardele procesului tehnic.

Toți specialiștii noștri au o experiență vastă în acest domeniu. Atunci când aplicați pentru un loc de muncă, dacă totul este în regulă cu luarea în considerare a documentelor, experiența de lucru este verificată.

Da. Procentajul de reducere depinde de câțiva factori. În special, cantitatea de muncă.

Planificăm să includem în curând în domeniul materialelor și echipamentelor de mediu.

De ce noi?

Noi lucram cu cele mai bune materiale !

  • Oferta noastră este completă şi flexibilă.
  • Asigurăm comision pentru intermediari.
  • Calitatea şi respectarea prevederilor contractuale sunt fundamentale.