Acoperiș hidroizolarea & termoizolarea

Acoperișuri

Compania „Itumit” este specialistul – lider în domeniul izolării termice a acoperișurilor în Chișinău și în toată Moldova! Echipa noastră deja de mai mult de 10 ani execută profesional acoperișuri, lucrări de hidro și termoizolare. Noi mergem în pas cu timpul și folosim cele mai noi materiale, aplicăm tehnologii avansate pentru hidroizolarea & termoizolarea tuturor tipurilor de acoperișuri.

O treime din pierderile de căldură din casă sunt cauzate de acoperiș, dar el este subestimat și foarte des se încearcă să se economisească pe seama termoizolării acestuia. E o atitudine total greșită, doar masele calde de aer se ridică în sus și se pierd pur și simplu, ceea ce înseamnă că „încălzim strada”. Economia va putea fi obținută doar atunci când încăperea, izolată în mod corespunzător, va prelua o cantitate mai mică de resurse energetice.

hidroizolarea acoperișului – afla mai multe
termoizolarea acoperișului – afla mai multe

Materiale de hidroizolarea & termoizolarea de la producătorul Tehnopol vă vor permite să reduceți efectiv costurile pentru încălzirea și climatizarea încăperilor.
Izolația termică modernă împiedică apariția mucegaiului, ciupercilor, îmbunătățește izolarea fonică, protejează împotriva pătrunderii vântului și a umidității.

Faceți comandă de hidroizolarea & termoizolarea a acoperișului în Chișinău!

Dacă întâmpinați dificultăți la alegere, adresați-vă managerilor noștri la telefon în Chișinău: +(373) 69 187 589 sau prin formularul de feedback, ei vă vor răspunde la toate întrebările referitoare la achiziție, vă vor ajuta să faceți calculul corect al numărului necesar de pachete, să plasați comanda.
Colaborăm atât cu clienți privați, cât și cu organizații de construcții. Sistemul flexibil de reduceri permite cumpărătorilor devotați să reducă la minim costurile.

SISTEM TN-ACOPERIȘ Clasic Prof

Sistem acoperișului neexploatabil pe platelaj din tablă ondulată din oțel cu covor de acoperire membrana polimer

  • (Tehnoelast) EPP,EKP
  • (Praimer Bitum)
  • (Șapă demortar armata) grosime nu mai mica dechit 40 mm)
  • (Strat de inclenare di cimentoplast)
  • Strat de termoizolare din polisteren, EPS, XPS
  • Folie, paraizolant

DEPARTMENT

Civil Construction

Tipul lucrării

Re-Modelling

TIMING

Full Time

WORK

Contract Base